Jeugdigen

P210678

Er zijn thuis veel spanningen. Je wilt dat er rust komt en dat je je beter voelt. Je wilt dat je het thuis fijn hebt samen met je opvoeders en broer of zus. Ondanks de ondersteuning die je krijgt of gekregen hebt lukt het niet om je goed te voelen of je anders te gedragen. Je opvoeders zijn op zoek naar een goede oplossing voor het hele gezin. 

Alles onder één dak

Bij De Break kan je één of meerdere dagen per week logeren. In dit logeerhuis werken mensen van de verschillende betrokken organisaties in één team samen (zie onderaan deze pagina welke organisaties dit zijn). Daarnaast gaan we met elkaar aan de slag hoe je na 6 maanden wel gewoon thuis kan wonen. Heb je nu al ondersteuning? Dan gaan we in gesprek met de organisatie(s) die dit bieden en maken we één integraal plan. Op die manier is alles 'onder één dak' en zorgen we er voor dat alle ondersteuning die nodig is op elkaar is afgestemd.

Ik wil me aanmelden

Als het er naar uit ziet dat je misschien niet langer thuis kan blijven wonen, kan je je aanmelden. Stuur een mail naar aanmelden@debreak.nl. Wil je meer weten over wat De Break kan betekenen? Dan kun je bellen met Marcel Jans 06-83283995.

Veelgestelde vragen

 • Mag ik mijn huisdier meenemen naar De Break?

  Nee, dat is helaas niet mogelijk.

 • Wat kan ik bereiken bij De Break?

  De Break biedt je (tijdelijk) een plek zodat jij of je ouders  tot rust kunnen komen. We zorgen er met elkaar voor dat je (weer) thuis kunt wonen of dat een oplossing duidelijk en beschikbaar is.

 • Worden mijn reiskosten vergoed?

  Reiskosten worden vergoed door de gemeente. Degene  die jou aanmeldt bij De Break kan via de gemeente een aanvraag doen voor vervoer. Het vervoer wordt vervolgens door ‘Stroomlijn’ verzorgd.

 • Hoe kom ik op school vanaf De Break?

  Je kunt gebruikt maken van het vervoer van Stroomlijn, als dat is aangevraagd bij de gemeente.

 • Hoe lang kan ik achter elkaar logeren bij De Break?

  Dit bespreken we met elkaar omdat we graag willen dat je zo snel en makkelijk mogelijk weer thuis kunt zijn.